Na prvom katu rezidencije posebna je atrakcija Restoran Astoria, smješten na terasi odakle se otvara pogled na cijeli glavni trg starogradske jezgre te preko cijele luke i na glavnu šetnicu Raba.
Jelovnik je inspiriran zanimljivom poviješću kuće i orijentiran na gastronomsku tradiciju grada i otoka. Jela se pripremaju u mediteranskom stilu, koriste se domaći, ekološki proizvodi, a sve su mirodije iz vlastitih vrta.
Osim romantičnih večera na terasi uz svjetlost svijeća, te pomno birana vina, u doista otmjenoj atmosferi organiziraju se i svečane i poslovne večere te pirovi i domjenci uz razna događanja.
U ekskluzivnom ambijentu s daškom nepatvorene povijesti osoblje rezidencije rado će i spremno odgovoriti na sva vaša pitanja i ispuniti sve vaše želje.
Jelovnik
Kuhamo regionalne i ekološke proizvode, ribe i rapsko povrće te mirodije iz vlastitih vrtova.
Hladna predjela
- Složena salata sa senf-balsamicom i maslinovim uljem
- Plemenita salata sa fileom od purice ili Tune
- Salata od plodova mora "Nikole Zara" u školjki
- Kompozicija hladnih riba "Astoria"
- Carpaccio od junećeg filea ili grdobine
- Dalmatinski pršut s maslinama
Juhe
- Goveđi consomée sa rezancima
- Riblja juha "dobre rapske domaćice"
Topla predjela
- Kapišante gratinirane sa sirom
- Crni rižot od sipe
- Bijeli rižot od škampi
- Pašta na školjkama u bijelom vinu
- Škampi "Municipium Arbe" u vinu i češnjaku
Vegetarijanska jela
- Spagetti "Aglio-olio" u česnjaku i maslinovom ulju
- Njoki sa bosiljkom na domaćoj salsi
- Vegetarijanski tanjur na primorski način
Jela od riba uz blitvu i loparski krumpir
- Lignje jadranske, sa žara na bijelom luku
- Plava riba sa žara
- Grdobina u umaku od malvazije i zelenog papra
- Luben ili Orada pečena u rolu ili sa žara
- Buzara od škampa i školjki na način "rapskog kneza"
- Riblji tanjur"Ribarić", sa škampima sa roštilja
- Plemenita riba pečena u rolu, sa roštilja ili na lešo
Jela od mesa sa roštilja uz rižu i rapsko povrće
- Svinjski file punjen pršutom
- Rumpfsteak na tučenom crnom papru
- Junjeći filet «Tournedo» uvijen u slaninu
- Miješano meso od 4 medailjona"Kalifronte"
Jela od mesa iz tave uz njoki i sezonsko povrće
- Pureći medaljoni sa šljivama
- Svinjski filet u umaku od bosiljka
- Goveđi file "Barbat" u crnom vinu i Timijan
- Goveđi-Sotée "Gospode rapske" sa šampinjonima u vrhnju
Deserti
- Parfait od šumskog voća
- Mouse au Chocolate "De Dominis"
- Rožata, cremme caramel "Marija Zudenigo"
- Slatki tanjur varijacije Astoria Arba
- Ovčji sir s maslinama "Drage Rapske Pastirice"